Kjetil Hegge

Kjetil Hegge er utdannet fotograf og har i en årrekke arbeidet som fotograf og fotojournalist. Han ser og tar bilder “on the fly” i tillegg til å ta de tradisjonelle bryllupsbildene. Med tro på godt håndverk, faglig grundighet og passe lite respekt for oppsatte normer, tar Hegge gjerne bildene som er litt utenfor hovedleia. Sammen med brudeparet legges forholdene til rette for mange og spennende bilder fra den store bryllupsdagen.

Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:
Eget studio:

Besøk hjemmesiden
91 82 81 15
Send epost

Moss
Østfold, Oslo og Akershus, samt Fagernes.
Har tilgang på studio.

Priseksempel 1

Halv dag – fra forberedelser om morgenen til og med vielse med brudebilder og gruppe/forlovere/slekt på location, begrenset til 6 timer. Inkluderer planlegging med brudepar og eventuelt befaring hvis mulig/formålstjenelig. 50-100 bilder. Timepris utover 6 timer kr. 1.800 -
Pris fra 9.000 kroner

 

Priseksempel 2

Hele dagen – fra forberedelser om morgenen, vielse med brudebilder og gruppe/forlovere/slekt, fest, bryllupskake og brudevals – begrenset til klokken 24.00. Alle opptak på location. Inkluderer planlegging med brudepar og eventuelt befaring hvis mulig/formålstjenelig. 100-300 bilder (trolig flere). Timepris utover 16 timer kr. 2.400 -
Pris fra 22.000 kroner

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 

Tilbake

This entry was posted in Ny fotograf and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.