Heidi Dokter

Er dere ute etter en fotograf med lang erfaring så dere kan slappe av på selve dagen og føle dere trygge på at dere får gode bilder?

Liker dere den litt mer dokumentariske stilen på bryllupsbilder samtidig som dere trenger en fotograf som tar føringen under selve portrettfotograferingen?

Ønsker dere de utvalgte bildene digitalt slik at dere selv kan velge hvor de skal printes?

Hos meg får dere 15 års erfaring som fotograf innen de fleste sjangre. Dette gjør at jeg er løsningsorientert, kan tenke kjapt og se fotopotensialet under alle slags forhold. Mange brudepar kan føle seg litt stive og ukomfortable foran et kamera. Den viktigste jobben jeg gjør som bryllupsfotograf er å få dere til å slappe av og heller ha det gøy under fotograferingen. Jeg tar bilder med lidenskap, humor, kjærlighet og glede gjennom en blanding av spontanitet og portretter der jeg dirigerer.

Inkludert i prisen er et konsultasjonsmøte 2-4 uker i forkant av bryllupet. Der gjennomgår vi dagen og dere kan komme med evn ønsker og behov dere måtte ha.

I etterkant får dere velge ut bilder på et webgalleri (unntak for heldagsfotografering). Utvalgte bilder blir justerte og sendt dere i både sort hvitt og farge til fri privat bruk i et format som kan printes. Ønsker dere å printe takkekort eller print gjennom meg er det også mulig. Bare be om pris. Jeg holder til på Billingstad i Asker, men tar også bryllupsjobber i andre steder av landet.

I tillegg til å ta vanlige stillsbilder kan jeg etter ønske også ta cineamgrafer bl.a. til bruk på sosiale medier. Dette er en blanding av stillbilde og video, slik at feks kjolen beveger seg eller noe annet i bildet beveger seg mens resten av bildet står stille. Dette skaper en ekstra sterk følelse i bildet og kan formidle historien enda tydligere.Spør etter pris! For mer info gå her: heididokter.no/cinemagraf

Jeg samarbeider også med videografer som gjør at jeg også kan tilby filming hele dagen. Sjekk eksempel på deres film her: https://www.facebook.com/events/427906504291392/

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:

Besøk hjemmesiden
41 39 90 48
Send epost

Oslo
Oslo, Asker, Bærum og resten av Akershus, samt nærliggende områder.

Priseksempel 1

Fotografering opptil 3 timer + 100 høyoppløselige, justerte bildefiler plukket ut fra webgalleri. Vielse + portretter.

Pris 11500 kr

Priseksempel 2

Fotografering opptil 6 timer + 200 høyoppløste, justerte bildefiler plukket ut fra webgalleri.

Vielse + portretter + mingling før middag og/el deler av middag og/el når bruden gjør seg klar, alt etter eget ønske.

Pris fra 15500 kr

Priseksempel 3

Fotografering hele dagen opptil 10 timer  + 400-500 høyoppløste, justerte bildefiler. Fotografen plukker ut de beste bildene.

Pris fra 25000 kr

Diverse info

Tillegg for oppsett av ministudio etter middag der gjestene kan la seg fotografere under festen: 3000,-

Timespris utover faste pakker: 1000,-

Ekstra fotograf under vielsen eller festen for å få andre vinkler: 800,- pr time

En 3-4 minutters ferdig klippet film med tekst og musikk fra hele dagen: 27 000,-

Det er mulig å kjøpe alle de digitale filene ferdig justerte. Spør etter pris.

Retusjering utover normal redigering: 200,- /15 min 

Kjøretillegg fra 500kr over 20km fra Billingstad i Asker.

Skal bildene brukes i en kommerisell sammenheng må dette godkjennes av meg. Brukes bildene på sosiale medier skal bildene merkes ”Fotograf Heidi Dokter”.

 

Tilbake

This entry was posted in Profesjonell and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.