Heidi Dokter

Er dere ute etter en fotograf med lang erfaring så dere kan slappe av på selve dagen og føle dere trygge på at dere får gode bilder? Liker dere den litt mer dokumentariske stilen på bryllupsbilder samtidig som dere trenger en fotograf som tar føringen under selve portrettfotograferingen? Ønsker dere de utvalgte bildene digitalt slik at dere selv kan velge hvor de skal printes?

Leter du etter den perfekte bryllupsfotografen til ditt bryllup, er det flere faktorer du må tenke gjennom. Veier erfaring og fotostil mere enn pris på fotograferingen? Ønsker dere digitale filer til fritt å velge hvor bildene kan printes eller ønsker dere et album og print ferdig laget?

Hos meg får dere 20 års erfaring som fotograf innen de fleste sjangre. Dette gjør at jeg er løsningsorientert, kan tenke kjapt og se fotopotensialet under alle slags forhold. Mange brudepar kan føle seg litt stive og ukomfortable foran et kamera. Den viktigste jobben jeg gjør som bryllupsfotograf er å få dere til å slappe av og heller ha det gøy under fotograferingen. Jeg tar bilder med lidenskap, humor, kjærlighet og glede gjennom en blanding av spontanitet og portretter der jeg dirigerer. 
Inkludert i prisen er et konsultasjonsmøte 2-4 uker i forkant av bryllupet.  Der gjennomgår vi dagen og dere kan komme med evn ønsker og behov dere måtte ha. 

Inkludert i prisen er et fotogalleri der dere kan se alle bildene og velge ut deres favoritter. De utvalgte bildene kan dere sende til venner og familie og laste ned i både høy oppløsning til print samt lavoppløselige, vannmerkene bilder til bruk på skjerm og sosiale medier. Ønsker dere å printe takkekort, album eller print gjennom meg er det også mulig. Bare be om pris. Printes bildet eksternt, kan jeg ikke garantere for kvaliteten på printen, men gjøres det gjennom meg får dere en kvalitetssikring på at bildet er både optimalt printet ift farge og kontrast, i tillegg til at det garanteres topp kvalitet som vil vare på veggen eller i albumet livet ut uten å falme. Printer dere via meg slipper dere også å lage albumdesign eller takkekort selv og dere vil få hjelp til å finne riktig innramming til forstørrelser. 

Jeg holder til på Billingstad i Asker, men tar gjerne bryllupsjobber i andre deler av landet også.
Jeg tar ofte med meg dronen ut på oppdrag, så ser dere for dere spennende og annerledes bilder eller video av dere ovenifra fra et passende sted under bryllupsdagen, er dette også noe jeg tilbyr. Dronen er i tillegg fin å ha om dere ønsker gruppebilde av alle gjestene og vi mangler et egnet sted for det.

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:

Besøk hjemmesiden
41 39 90 48
Send epost

Oslo
Oslo, Asker, Bærum og resten av Akershus, samt nærliggende områder.

Priser

Dere kan velge mellom 3, 6 og 10 timers fotografering i tillegg til ukedagsprisen ved vielser på tinghuset eller rådhuset. Kjøp av bilder kommer i tillegg slik at dere i ettertid av fotograferingen står fritt til å bestemme antall digitale filer og evn forstørrelser, album og takkekort slik dere ønsker. Alle kjøpte bilder blir individuelt justert i farge, lyshet, kontrast etc. Ved ønske kan noen gjøres i sort hvitt i stedet for farge. Alle priser er inkludert moms.
Fotografering                                           Pris
3 timer                                                         6 000,-
6 timer                                                       10 000,-          
10 timer                                                     14 000,-

Digitale høyoppløste filer                             Pris                  
Inkluderer et webgalleri der dere kan plukke ut de beste bildene. Alle utvalgte bilder kan deles med venner og familie og lastes ned klare til print og til skjermbruk med vannmerke i hjørnet.
100 stk                                                          8 000,-          
200 stk                                                        10 000,-               
300 stk                                                        12 000,-
Kjøp av alle de beste bildene                   14 000,-
(passer best til heldagsfotografering)

           BRYLLUP I UKEDAGENE: 10 000,-
Noen velger å gifte seg en ukedag, da gjerne i tinghuset/rådhuset. Dette er det rimeligste alternativet.  I pakken får dere  fotografering under vielsen og offisielle bilder i nærheten inkludert 20 av deres favoritter individuelt justerte og høyoppløselige klare til print. I tillegg får dere et lettere justert visningsgalleri med alle de beste bildene slik at dere kan plukke ut deres 20 favoritter, dele med venner og familie og laste ned alle bildene i lavoppløselig format til skjermbruk med et vannmerke i hjørnet.

          TILLEGGSINFO
Ved kjøp av print og album tilbys en gratis visningstime over nett der jeg hjelper dere med bildevalgene. En komplett prisliste med etterbestillinger sendes ved forespørsel. Dere kan velge å printe bildene selv eller gjennom meg. Jeg tilbyr print av beste kvalitet som kan henge på veggen en livstid uten å endre farge. Jeg kan også lage album og takkekort og hjelpe dere med riktig innramming.
Tillegg for oppsett av ministudio etter middag der gjestene kan la seg fotografere under festen(kun 10 timers foto): 3000,-
Ekstra fotograf under vielsen eller festen for å få andre vinkler: 800,- pr time
Et droneklipp av brudeparet i spesifikk setting (feks i vakker natur, bybilde etc)ca 20-30 sek (til sosiale medier feks): 1000,-
Ekstra for musikk til videoen: 400,- 
Kjøretillegg fra Billingstad i Asker for oppdrag over 20km unna: 10,-/km. For lange reiser, spør etter pris.
Bildene kjøpes kun til privat bruk. Brukes bildene på sosiale medier skal bildene merkes ”Fotograf Heidi Dokter” eller linkes til FB/Instagram side..

 

Tilbake

This entry was posted in Profesjonell and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.