Ole Walter Sundlo

 Hei, jeg heter Ole Walter Sundlo. Jeg har lang erfaring og stor lidenskap innenfor fotofaget og satser spesielt på bryllupsfoto. Jeg påtar meg gjerne jobben som fotograf i deres bryllup til en fornuftig pris og fri bruk av bildene levert på dvd. Ta kontakt på telefon eller epost for et godt tilbud. Benytter dere meg som fotograf får dere en gratis og uformell samtale hvor dere forteller om ønskene dere måtte ha rundt fotograferingen. For flere bryllupsbilder og referanser fra andre brudepar, klikk inn på mitt nettsted www.sundlofoto.no, dere kan også følge meg på www.facebook.com/sundlofoto.

Nå du tar kontakt, fortell meg gjerne når og hvor bryllupet ditt skal stå og hvor du har funnet mitt navn. Jeg ser frem til å høre fra dere!

Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:

Besøk hjemmesiden
41670562
Send epost

Hosle
Østlandet

Pakke 1 – Heldagsfotografering

I denne pakken følger jeg dere hele dagen; med bruden til frisøren, rett før vielsen, under vielsen, på kirketrappen, offisielle bilder på egnet/ønsket sted og under middagen frem til kaken skjæres opp, totalt ca 10 timer. Vi avtaler nærmere nøyaktig tidspunkt i forkant av vielsen. Inkludert i prisen er foruten fotografering, også en uformell prat i forkant og ferdig redigerte høy og lavoppløselige bilder, disse leveres enten på link eller minnepinne.

Pris 20000 kroner

Pakke 2 – halvdagsfotografering

Dette er prisen og pakken for dere som vil ha vakre bilder fra rett før vielsen, vielsen, på kirketrappen og offisielle bilder på egnet sted, men som ikke trenger fotograf under middagen. Inkludert i prisen er foruten fotografering, også en uformell prat i forkant og ferdig redigerte høy og lavoppløselige bilder, disse leveres enten på link eller minnepinne.

Pris fra 16000 kroner

Pakke 3 – vielse eller de offisielle bildene. Du velger

Dette er prisen og pakken for dere som vil kunne velge bort alt, og heller ha fokus på enten vielsesfoto eller offisielle bilder. en uformell prat i forkant og ferdig redigerte høy og lavoppløselige bilder, disse leveres enten på link eller minnepinne.

Pris fra 8000 kroner

Pakke 4 – Vielse i tinghus – 5000,-

Dette er pakken for dere som vil ha enklest og rimeligste pakke tilgjengelig. Inkludert i prisen foruten fotografering er en uformell prat i forkant av vielsen/seremonien deres, ferdig redigerte høy og lavoppløselige bilder. Disse leveres enten på link eller minnepinne.

Pris fra 5000 kroner

Diverse informasjon

Alle pakkene inneholder ferdig redigerte bilder, de lavoppløselige bildene har fotografens navnetrekk i høyre hjørne. Antall bilder varierer naturlig nok fra pakke til pakke.

Reise /opphold i forbindelse med fotografering tilkommer utenfor Oslo og Akershus
.

Når du tar kontakt, fortell meg gjerne hvor du har funnet mitt navn og oppgi gjerne ditt tlf.nr så jeg raskere kan svare på din henvendelse!

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.