Nordstrandsfotografene

Bilde 6Fotografene Rolf E. Reinhardsen og Andreas Bjørge har til sammen drevet som portrett-fotografer i nærmere 30 år, og er blant Norges mest premierte fotografer. De behersker det klassiske portrett svært godt, men er mest kjent for å ta spreke og levende bilder med et moderne uttrykk. Å fotografere bryllup er en flott og viktig del av deres virke, og det er magisk å få følge brudeparet på en så viktig dag. Du kan velge å få hele eller deler av dagen fotografert, det viktigste er å fange de små øyeblikkene, stemningen og følelsene på brudeparets helt spesielle dag. Du kan trygt velge Nordstrandsfotografene!

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag på:

Besøk hjemmesiden
22 61 59 90
Send epost
Nordstrand
Østlandet, spesielt i Oslo og Akershus.

Priser på fotografering

Alle prisene under inkluderer samtaletime, fotografering og visnigstime.

Grunnpakke 1

Fotografering etter vielsen i 1 – 1.5 time, på en valgt location.

Pris 5900 kroner

Grunnpakke 2

Vi ankommer i god tid før vielsen og fotograferer før, under og etter seremonien. Deretter setter vi i gang med selve bryllupsfotograferingen på valgt location og fotograferer der i 1 – 1.5 time.

Pris 8500 kroner

Italiapakken

Denne pakken inneholder fotografering, en stor bok til brudeparet (30×30/27×35 cm) + to stk foreldrealbum (15×20/20×20 cm).

Pris 21900 kroner

Heldagsfotografering inkl. høyoppløselige filer

Vi dekker hele bryllupet (12 timer) og dere får alle bildene høyoppløselig.

Pris 30000 kroner

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.