Alva Thylén

alva_faceJeg er en fotograf som er engasjert og sprudlende, enten det blir sol eller regn på den store dagen så får vi frem noe helt unikt.

Bryllupsdagen handler om dere. I forkant av den store dagen avtaler vi tid til et møte for å snakke nærmere om hva jeg visuellt skal fokusere på og hva deres ønsker og forventinger er slik at jeg har en plan klar for dagen.

Det jeg prøver å få til under bryllupet er stor variasjon av bilder for at best mulig fortelle historien om dere– Jeg vil gå helt nært og langt borte. Jeg prøver fange øyeblikk som er spontane, kunstneriske, tradisjonelle og klassiske. Selvfølgelig tar jeg også gruppebilder med familien og forlovere, om dette er ønskelig. Detaljer er noe jeg er opptatt av, det er gøy i etterkant å ha fanget det lille, for at huske alt dagen bød på. Min stil vil påvirkes i høy grad av hvem dere er og den energien dere utstråler, men at det samtidig er en romantisk tone i bildene. Til tross av variasjonen jeg prøver fange er det fortelling om dagen deres som vil gjøre det extra spesielt at se over alle bildene etterpå.

Noen ganger tar jeg regi, andre ganger legger dere ikke merke til at jeg fotograferer. Mitt mål er at dere skal føle dere komfortabel foran kamera og ha det så bra som mulig.

Jeg er selvfølgelig med på bryllup over hele verden, ikke bare her i Oslo.

Jeg tilbringer de fleste dagene på SPIREstudio i Hausmannsgate 6, Oslo sentrum. Har dere lyst, er det bare å komme innom på en kopp kaffe og en liten prat, da kan dere også se på flere bilder jeg har tatt.

Dere finner masser av bilder på min hjemmeside alvathylen.com

Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag på:

Besøk hjemmesiden
96837238
Send epost
Oslo
I hele landet

Priseksempel 1 – small

-Planleggingsmøte.
-Fotografering i opptil 2,5 timer (Eksempelvis seremoni og offesielle bilder). Litt mere tid? 800 kr per halvtime.
-Konsultasjon/ bildevising i etterkant av bryllupet.
-Alle de beste bildefilene digitalt, fargekorrigert, levert i lavere oppløsning (kort side 1024px) til fritt privat bruk. Sirka 100 bilder.
-Høyoppløselige versjoner av bildefilene kan kjøpes i tillegg 3000.-

Pris: 10000 kr

Priseksempel 2 – heldagsfotografering

-Planleggingsmøte og testfotografering.
-Fotografering i opptil 12 timer (Eksempelvis fra forberedelser til brudevals). Litt mere tid? 800 kr per halvtime.
-Konsultasjon/ bildevising i etterkant av bryllupet.
-Alle de beste bildefilene digitalt, fargekorrigert, levert i lavere oppløsning (kort side 1024px) til fritt privat bruk. Sirka 500 bilder.
-Høyoppløselige versjoner av bildefilene kan kjøpes i tillegg 5000.-

Pris: 22500 kr

Diverse informasjon

Det er mulig å få til en mellomting mellom priseksempel 1 og 2, jeg skreddersyr opplegg etter deres ønske.

Takkekort, album, bilder til vegg i ramme eller på lerret er selvfølgelig ting vi kan se på i etterkant av bryllupet, viss ønskelig.

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.