Birtebeephotography

Hei! Jeg har en bakgrunn innen kunstfotografi med en bachelor fra kunsthøgskolen i Bergen og har jobbet innen både portrett, bryllup og reportage fotografi de siste 10 årene. Jeg føler meg utrolig heldig som kan drive med det jeg synes er aller mest gøy i hele verden. Når det kommer til den store dagen er det aller viktigste at dere blir kjempefornøyde. Jeg jobber så usynlig som mulig når det trengs og fanger gjerne dagen gjennom linsen fra litt morsomme og utradisjonelle vinkler. Samtidig regisserer jeg og gjerne under den offisielle shooten med fokus på å skape nære og stemningsfulle bilder med vakkert lys. God kommunikasjon på forhånd er viktig og jeg møter dere alltid først og drar da gjerne sammen ut på location vi skal benytte til den offisielle bryllupsfotograferingen!

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 

Invalid Displayed Gallery

 
Viktig informasjon

Telefonnummer:
Epostadresse:
Hjemmeside:
Tar oppdrag i:

97041577
Send epost
Klikk her
Oslo og hele landet

Pakke 1
Bryllupsfotografering på planlagt location. 1-1.5 timers fotografering.
 
Pris 6000 kroner
 
Pakke 2
Vielse, gjester før og etter vielse + bryllupsfotografering på planlagt location. 2 timers fotografering.
 
Pris 8000 kroner
 
Pakke 3

Vielse, gjester før og etter vielse, bilder med familie og forlovere, samlingsbilde av gjester, bryllupsfotografering på planlagt location. 2.5-3 timers fotografering.

Pris 10000 kroner

Pakke 4
Halv dag, jeg er med til frisør fra morgen av, eller er med på første del av festen. Vielse, gjester før og etter vielse, bilder med familie og forlovere, samlingsbilde av gjester, bryllupsfotografering på planlagt location. 5-6 timers fotografering.


Pris 15000 kroner

Diverse info

Alle pakker kommer med informasjonsmøte på forhånd, høyoppløselige bilder på minnepinne, et sett sort hvitt og et sett farge.

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.