Bærum Foto AS

Forside_Bærum FotoLa Bærum Foto forevige den store dagen! Fokuset er å fange de ekte og naturlige øyeblikkene. Det er mange følelser i spill. Jeg, Hege Finsrud, er den lidenskapelige og engasjerte fotografen som driver Bærum Foto. Jeg er 38 år og har hatt gledene av å fotografere i mange bryllup.

Jeg fotograferer både tett på og litt i bakgrunnen. Alt viktig blir trygt bevart. Mitt mål er at dere skal føle dere komfortable og kose dere under fotograferingen. Virkelig nyte dagen!

Bærum Foto tilbyr 4 alternative «pakker» for bryllupsfotografering. Alle alternativene inneholder et planleggingsmøte. Det er viktig for meg å forstå hva dere ønsker, samt å bli litt kjent med dere så samspillet fungerer optimalt den store dagen. Jeg tenker på alt og lager i samarbeid med dere en plan A og B basert på vær og vind. Dere vil motta 1-3 digitale bilder til bruk på sosiale medier på selve bryllupsdagen. Videre får dere bildeslideshow med musikk levert sammen med de digitale bildene. Antall digitale bilder avhenger av hvilket alternativ nedenfor dere velger.

Bærum Foto tilbyr også invitasjoner, bordkort, menyer, takkekort, album, print, lerret, innramming mm.

Jeg ser frem til å høre fra dere om hvilke planer og tanker dere har om bryllupet.

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
 
Viktig informasjon

Telefonnummer:
Epostadresse:
Hjemmeside:
Studio:
Tar oppdrag i:

957 57 626
Send epost
Klikk her
Nær Bekkestua
Østlandet – spesielt Oslo og Akershus

Alternativ 1

2 timers fotografering for eksempel kirketrappen og bryllupsbilder på lokasjon. Minst 60 digitale høyoppløselige bilder

Pris 9.900 kroner 

Alternativ 2

3 timers fotografering for eksempel hele vielsen, kirketrappen og bryllupsbilder på lokasjon. Minst 80 digitale høyoppløselige bilder

Pris 12.900 kroner

Alternativ 3

5 timers fotografering for eksempel hele vielsen, bryllupsbilder på lokasjon og mottakelsen mm. Minst 120 digitale høyoppløselige bilder.

Pris 16.900 kroner 

Alternativ 4

12 timers fotografering for eksempel alt fra sminking til brudevals og bryllupskake. Minst 200 digitale høyoppløselige bilder

Pris 28.900 kroner

 

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.