Pia Sundnes

Jeg har flere års erfaring som bryllupsfotograf og har hatt gleden av å fotografere bryllup langs både land og strand. Bryllupsdagen er en stor begivenhet som man vil huske for resten av livet. Som bryllupsfotograf er jeg opptatt av å fange de små øyeblikkene, så vel som å gi et stemningsfylt overblikk fra dagen. Dagen handler om brudeparet og jeg prøver å være tilstede på en diskret og behagelig måte, jeg passer samtidig på å få med meg de små detaljene og magiske øyeblikkene. Under selve fotoseansen med brudeparet jobber jeg med å lage en naturlig og avslappet stemning så brudeparet føler seg så komfortable som mulig.

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 

 

Viktig informasjon

Telefonnummer:
Epostadresse:
Hjemmeside:
Tar oppdrag i:

975 72 987
Send epost
Klikk her
Holder til i Oslo, tilgjengelig for oppdrag i hele landet.

Vielse og bryllupsbilder

Jeg møter opp en halvtime før vielsen og dokumenterer gjestenes ankomst og brudgommen som står og venter før brudens ankomst. Jeg følger hele vielsen og tar bilder av brudeparet som mottar gratulasjoner og poserer for første gang som gift. Etter vielsen blir jeg med brudeparet til avtalt lokasjon for selve bryllupsfotograferingen. Pakken inkluderer et møte i forkant av bryllupet og dere får alle de beste bildene fra dagen, levert digitalt som høyoppløselige filer, i både farger og sorthvitt. (ca. 3 timer foto/ 80 bilder)

Pris 14.000 kroner ink.mva 

Halvdagsfotografering

Jeg blir med helt fra begynnelsen av dagen, og følger bruden eller brudgommen fra de gjør seg klar og får på seg finstasen. Jeg dokumenterer vielsen før vi tar tar bryllupsportrettene på avtalt lokasjon. Jeg følger videre med til mottakelsen hvor brudeparet møtes av gjestene igjen og tar bilder av brudeparet og gjestene i en naturlig setting. Pakken inkluderer et møte i forkant av bryllupet og dere får alle de beste bildene fra dagen, levert digitalt som høyoppløselige filer, i både farger og sorthvitt. (ca. 6 timer foto / 150 bilder)

Pris 22.000 kroner ink.mva

Heldagsfotografering

Inkluderer det samme som halvdags fotografering, i tillegg er jeg med på middagen og blir helt frem til kakekutting, brudevals og begynnelsen av festen. Er det rom for en liten ekstra fotoshoot med brudeparet under middagen, tar vi også en seanse med kveldsportretter av brudeparet, gjerne i solnedgangen. Pakken inkluderer et møte i forkant av bryllupet og dere får alle de beste bildene fra dagen, levert digitalt som høyoppløselige filer, i både farger og sorthvitt. (ca. 12 timer foto / 300 bilder)

Pris 34.000 kroner 

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.