Vilkår

Vilkår for oppføring på www.bryllupfotografer.no

1. Bryllupsfotografer.no er en markedsplass for fotografer og fotostudio som tar oppdrag i bryllup, på fester og/eller andre lignende arrangementer. Ved bestilling av SMALL, MEDIUM eller LARGE profileringspakke, samt X-LARGE, bekrefter du at du er fotograf med gode nok kvaliteter til å tilfredsstille kravene og behovene til våre besøkende og dine kunder, og at du tar på deg fotograferingsoppdrag i bryllup. Brudd på disse bestemmelsene vil føre til fjerning av oppføringen på internettsiden uten at resterende betaling blir refundert.

2. Minimum oppføringsperiode ved bestilling av grunnprofileringspakkene SMALL, MEDIUM, LARGE eller X-LARGE er 12 måneder. Betalingen finner sted forskuddsvis for 12 måneder av gangen. Du vil få en faktura på e-post.

3. Bryllupsfotografer.no forbeholder seg retten til å fjerne oppføringen uten ytterligere forklaring. Så sant det ikke foreligger brudd på gjeldene bestemmelser vil det resterende pengebeløpet bli refundert.

4. Bryllupsfotografer.no vil sende fotografen besøksstatistikk 1 gang i løpet av 12 måneders oppføring på siden, hvis fotografen tar kontakt og ber om det.

5. Avtale om fotograferingsoppdrag inngås direkte mellom fotografen og deres kunder. Bryllupsfotografer.no har ikke noe ansvar for innholdet i oppføringen av, eller innholdet i de tjenester som formidles, herunder de avtaler som blir gjort mellom fotografer og deres kunder. Bryllupsfotografer.no har således ikke ansvar for kvaliteten, nøyaktigheten, leveransen eller andre forhold ved fotografen eller tjenesten, eller kjøperens forhold, herunder betaling til fotografen.

6. Ved for sen betaling av profileringen på bryllupsfotografer.no vil det påløpe purregebyr på 61 kroner ved 1. og 2. purring. En ubetalt faktura vil deretter sendes til inkasso.

Comments are closed.