Ole Walter Sundlo

Hei, jeg heter Ole Walter Sundlo, jeg jobber som profesjonell fotograf, og har bryllupsfoto som min store lidenskap. Jeg påtar meg gjerne å fotografere i ditt/deres bryllup. Jeg kan tilby høy kvalitet, fornuftige priser, masse engasjement og ferdige redigerte bilder. I alle mine pakker tilbyr jeg også den viktige samtalen i forkant av dagen deres, dette for å bli bedre kjent. Bildene jeg tar leverer jeg digitalt, først i et lukket galleri(her kan dere se på bildene i fred og ro) og så etterpå ferdig redigert på epost med link. Ta en kikk på flere av mine bilder og referanser fra andre brudepar her, www.sundlofoto.no, evt på instagram @fotograf_owsundlo. Jeg gleder meg til å høre fra deg/dere.

Viktig informasjon

Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:

Besøk hjemmesiden
41670562
Send epost

Hosle
Østlandet

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
Vielse i tinghus/rådhus
Møte i forkant –  foto – ferdig redigerte høy og lavoppløselige filer.

Dette er pakken for dere som vil ha enklest og rimeligste pakke tilgjengelig. Inkludert i prisen foruten fotografering er en uformell prat i forkant av vielsen/seremonien deres, ferdig redigerte høy og lavoppløselige bilder.
Disse leveres enten på link sendt på epost eller minnepinne.

Pris 10.000 kroner

Halvdagsfotografering
Møte i forkant, 200 ferdig redigerte høy og lavoppløselige filer

Dette er prisen og pakken for dere som vil ha vakre bilder fra rett før vielsen, under vielsen,  på kirketrappen og offisielle bilder på egnet sted, men som ikke trenger fotograf under middagen. Inkludert i prisen er foruten fotografering, også en uformell prat i forkant og ferdig redigerte høy og lavoppløselige bilder, disse leveres enten på link sendt på epost eller minnepinne.

Pris fra 18000 kroner

Pakke 3 – Heldagsfotografering

Møte i forkant, fotografering hele dagen(frisør, utenfor kirken før bruden dukker opp/vielse, på kirketrappen etter vielse, gruppebilder, offisielle brudeparbilder(offisielle bilder) på egnet sted, foto av taler under middag, dans og frem til kaken skjæres opp), 10 timer, ferdig redigerte digitale filer i eget lukket webgalleri. 

Pris fra 27000 kroner

Diverse informasjon

Alle tre pakkene inneholder ferdig redigerte bilder, de lavoppløselige bildene har fotografens navnetrekk i høyre hjørne. Antall bilder varierer naturlig nok fra pakke til pakke. Jeg selger ikke råfiler, ei heller ubehandlede filer, alle bildene inkl i prisen er ferdig redigerte bilder.

 

Alle prisene er inkludert merverdiavgift.

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.