Fotograf Lene Fossdal

imageHei! Aller først; Gratulerer med bryllup!
Jeg vil begynne med å gi dere et tips ang. jakten på riktig bryllupsfotograf: Velg en fotograf som tar bilder dere liker.
Vi fotografer tar nemlig ikke bare bilder, vi skaper minner. Vi foreviger de store smilene, de romantiske kyssene og de små øyeblikkene som gikk like fort som de kom. Velg en fotograf som fotograferer dagen slik du ønsker å se tilbake på den.

Jeg er en glad og sprudlende jente som er så heldig å få jobbe med lidenskapen sin. Jeg fotograferte mitt første bryllup i 2009, og har siden den gang fotografert godt over 100 brudepar. Etter videregående gikk jeg videre på en fotoskole i Oslo, og nå har jeg etter nok fartstid i yrket også tatt fagbrevet.

Bildene mine gjenspeiler godt det jeg personlig liker; ekte latter, dyp kjærlighet, blomster og sollys. Når jeg fotograferer bryllup er jeg alltid ute etter enda bedre bilder enn sist bryllup, og jobben jeg gjør er vel så mye for min egen del som for brudeparets del.

På hjemmesiden min finner dere flere bilder, mer og meg, tilbakemeldinger fra tidligere kunder og priser over de forskjellige pakkene jeg leverer. Studioet mitt ligger plassert på Askøy, men jeg fotograferer aller helst ute og flytter meg over hele landet dersom det trengs. Har dere noen spørsmål er dere hjertelig velkommen til å ringe meg for en hyggelig bryllupsprat!

!! Skal du gifte deg i varmere strøk i 2018? Jeg ønsker å utvide portfolien med bryllup fra utlandet, og har gode priser helt i starten 🙂

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
Viktig informasjon

Facebook:
Webside:
Telefonnummer:
Epostadresse:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:

Besøk min facebookside
Besøk hjemmesiden
94885708
Send epost

Bergen
Hordaland og omegn

Priseksempel 1 – de offisielle brudeparbildene

Fotografering av de offisielle brudebildene.
1 time fotografering.
Studio eller location.
20 høyoppløselige bilder på minnepenn.
1 time bildevisning.

Pris 7000 kroner

Priseksempel 2 – Vielse og de offisielle bildene

Fotografering av vielse, trappebilder og brudebilder.

2,5 timer fotografering.
Studio eller location.
30 høyoppløselige bilder på minnepenn.
1,5 time bildevisning.

Pris 10000 kroner

Priseksempel 3 – Heldagsfotografering

Fotografering og dokumentering av det dere ønsker.

1 time planleggingsmøte.
10 timer fotografering.
Dokumenterer og foreviger alle høydepunktene.
120 høyoppløselige bilder på minnepenn.
3 timer bildevisning.

Pris 17000 kroner

Diverse informasjon:

Etter bryllupet setter vi opp en visningstime der dere selv velger ut bildene dere ønsker. Bildene får dere ferdigretusjert og i høyoppløselig digitalt format. Jeg kan også printe ut bilder, men da kommer det tillegg i pris etter hva dere ønsker.

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.