Øyvind Johannessen

øyvind_johannessenHei, jeg heter Øyvind Johannessen og er jeg er en profesjonell fotograf. Arbeider daglig for Eiendomsfoto A/S med boligfoto, men har også jobbet som heltids bryllupsfotograf fra 2004 til 2010. Nå deler jeg arbeidet mellom boligfoto og bryllup. Mitt arbeidfelt er Oslo og østlandet.

eg kan nå levere både foto og video til omtrent samme pris som ren portrettfoto. Jeg bruker et nytt 4K videokamera og filmer vielsen.
Fra bryllupsvideoen henter jeg ut stillbilder som kan brukes til forstørrelser og takkekort. Les mer på min nettside og mine blogger.

 

Bildegalleri

 

Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
 
Viktig informasjon

Telefonnummer:
Epostadresse:
Hjemmeside:
Blogg:
Tilholdssted:
Tar oppdrag i:

95224159
Send epost

Klikk her
Klikk her
Oslo
Oslo og resten av østlandet

Pakke 1 – Vielsen, ca 20- 30 min ferdigredigert film

Filmer når familie og venner ankommer kirken/vielse lokalet .Brudgommen inne i kirken (eller ute ved parkbryllup), detaljer som blomster, lys og interiør. Videre står jeg utenfor når bruden ankommer og ved 1. rad når bruden er på vei opp. Er det mulighet for kamera nr. 2 oppe på galleriet plasserer jeg ett der. Filmer mye fra hele vielsen inkludert det meste fra prestens tale. Dere får da ikke bare høydepunkter. Når brudeparet går ned midtgangen står jeg nede ved inngangen. Filmer helt til brudeparet kjører bort. Har dere ikke bestilt portrettfotograf kan vi ta en liten film sekvens i 4K ved kirken og fra denne henter jeg ut noen bilder dere kan bruke som takkekort og forstørrelser. Ved enklere seremonier kan jeg filme mer ved festlokalet. Eller redusert pris.

Pris

Pakke 2 – ca 40- 60 min ferdigredigert film

ca 40-60 min. ferdig film. Som pakke 1 men i tillegg brudeparet ankommer festlokalet, samt filmer familie og venner føre middagen + jeg arrangerer en liten musikkvideo snutt, med dere i hovedrollen. Her går dere en tur i vakre omgivelser, leier hverandre, små-snakker, kysser, osv. Kom gjerne med ideer. Passer det bedre med innescener på denne sekvensen gjør jeg det. Her henter jeg ut stillbilder fra denne filmsnutten. Disse kan dere bruke til takkekort og forstørrelser. Videre filmer jeg fra middagen og alle hoved talene. ikke bare høydepunkter og masse små-klipp. Men dere får med en høydepunkt video på ca 3-6 min og det gjelder alle pakkeløsninger. Denne er også lett å dele med andre og pga liten fil, kan legges inn på f.eks. en mobil..

Pris

Pakke 3

Som pakke 2 men også kakeskjæring og fra dans og underholdning. ca 15 min
ekstra redigert film. Eller bytt om å få filmet forberedelsene i stedet

Pris

Pakke 4 – kun foto

Fotografering føre under og etter vielsen. Når bruden ankommer, under hele vielsen og til brudeparet kjører bort. Pris uten portrettbilder 4800,- Se eksempelbilder på min fotoblogg. (link fra nettside) Her blir det ofte mellom 75 og 150 stk. bilder i full oppløsning til fritt bruk.

Pris

Diverse informasjon

Hvis avstanden til bryllupet er mer enn én time så blir det et reisetillegg på prisene.

Er det noe dere lurer på så ringer dere bare. Selve bestillingen av fotojobben foretrekker jeg å få inn på epost. Ved bestilling, oppgi navnet på kirken, adresse, dato og klokkeslett for vielsen, så svarer jeg raskt tilbake om jeg er ledig.

 

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.