Espen Mills

Mitt navn er Espen Mills, og jeg er fotograf. Som bryllupsfotograf har jeg spesialisert meg i en dokumentarisk stil. Jeg ønsker å dokumentere de naturlige øyeblikkene. Dette er deres dag, og jeg er der for å sikre dere de gode minnene!

Selvsagt bruker jeg også min kompetanse innen lys og komposisjon til å “tipse” dere om situasjoner vi kan utnytte, særlig under portrettfotograferingen.

Jeg er “flue på veggen” gjennom hele dagen, fra vielsen og helt til kaken er skjært opp. Jeg er så diskré som mulig, men uten å gå glipp av de gode motivene.

Som brudepar har dere mange tanker i hodet på bryllupsdagen. Bruker dere meg som fotograf har dere i alle fall en ting mindre å tenke på – å sikre evigvarende, flotte minner fra hele bryllupet!

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
 
Viktig informasjon

Telefonnummer:
Epostadresse:
Hjemmeside:
Tar oppdrag i:

48156559
Send epost

Klikk her
Rogaland og resten av vestlandet

Diverse informasjon

Full pakke inkluderer:

Et planleggingsmøte hos meg i forkant av bryllupet
Mange synes det er greit å møtes før bryllupet. Om dere har det travelt, tar vi en prat eller to per telefon.

Fotografering hele dagen: vielsen, offisielle portretter og festen
Jeg tar ikke timebetalt. Varer bryllupet fra 14.00 – 24.00 er det da jeg er på jobb. Drar festen ut et par timer ekstra, er jeg på jobb et par timer ekstra. Dere betaler det samme. Det skal være enkelt!

Studio eller utendørs – eller begge deler
Jeg er på jobb for dere. Bruk meg som dere vil! 🙂

200-250 bilder i full størrelse

Ferdig redigert. Uten vannmerke. Til fri bruk.

Bildegalleri på nett
Jeg legger bildene i et album på Flickr, der dere får en personling lenke. Kun dem som har denne lenken kan se dette albumet. Del dem lett med grandtante Olga i USA. I tillegg får dere alle bildene i lite format (skjermstørrelse) for å enkelt sende på e-post eller legge på Facebook.

Ekstraservice
Ønsker dere ekstra “finpuss” av noen av bildene i etterkant (svart/hvitt-konvertering og lignende) er det inkludert.

Hva koster det?

Hele bryllupet, fra vielsen til slutten av det offisielle programmet på kvelden: 20 000,-

Kun portretter: 12 000,- | Portretter + vielse: 15 000,- | Tillegg for frisør/forberedelser: 2 500,-

For kjøring utenfor Stavanger kommer utgifter på 4,- per km i tillegg, samt evt. parkering/bom/ferje.

Merverdiavgift er selvsagt inkludert!

 

 

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.