Bryllupsfotograf Jørn Beheim

bryllupsfotograf jørn beheim vestfold, osloMitt mål som bryllupsfotograf er å levere bilder av høy kvalitet dere vil bli virkelig glad i. Dette er en dag man må prestere som fotograf, det er kun er en mulighet for å få det riktig. Dette gjør at jeg bruker mye tid på planlegging før hvert eneste bryllup.

Etter vi har avtalt steder for bryllupsbildene reiser jeg dit før bryllupet for å ha en grunnplan for bildene. Da kommer jeg forberedt den dagen det virkelig gjelder. Tilsier værforhold og stedet at vi får best resultat med ekstra lyssetting har jeg med utstyr for dette på bryllupsdagen. Erfaring fra studiofotografering gjør at jeg er komfortabel med fraktbare softbokser og det jeg eventuelt måtte trenge. I mange tilfeller er også naturlig lys det beste valget.

Jeg kommer i bryllupet med flere kamerahus og objektiv som dekker forskjellige avstander slik at jeg kan bytte mellom de raskt. En ekstra fordel med dette er utstyrsikkerhet, bildene blir utover dagen fordelt på forskjellige kameraer. Hvert kamera har også to minnekort slik at alle bilder som tas lagres to ganger. Når det gjelder selve kamerautstyret så er dette i toppklasse.
Dette er en viktig dag, jeg tar derfor flere tusen bilder på en heldags. Dere får alle bildene som går igjennom sorteringen. I de siste heldags-bryllupene har jeg levert ut over 600 ferdig redigerte bilder i full oppløsning etter bryllupet. Felles for alle pakkene er at jeg tar flere bilder enn jeg strengt tatt trenger, jeg leter etter de beste. Ofte er det små detaljer som skiller ett virkelig godt bilde fra ett svakere. Kroppsholdning, blikk og utrykk vektlegges både under photoshoot og utvelgelse av bilder.

I hvert eneste bryllup er mitt ønske å ta så gode bilder at de består tidens tann. Jeg er en engasjert fotograf som går langt for å levere bilder som vil bli verdsatt inn i fremtiden.

Jeg har ett stort bildegalleri med bryllupsbilder på hjemmesiden min, dette kan du besøke her!

Du finner også mye informasjon på oppdaterte hjemmesider på jornbeheim.no

Bildegalleri
Klikk på bildet for å få det større. Bruk piltastene, eller pilene under bildet for å navigere videre i galleriet. Klikk én gang i selve bildet for å lukke fremviseren og dermed gå tilbake til denne siden.
 
Viktig informasjon

Telefonnummer:
Epostadresse:
Hjemmeside:
Tar oppdrag i:

90 50 50 01
Send epost
Klikk her
Tar oppdrag i hele Norge, har fotostudio i Drammen.

Heldags fotografering dekker fotografering frem til ca midnatt.
 • Planleggingsmøte i forkant av bryllup om bryllupsfotografering.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
 • Redigering og etterbehandling av bildene.
 • Hvis ønskelig: Forberedelser, portrettbilder av brudgom og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Forberedelser, portrettbilder av brud og forlovere. Ta gjerne med familie i tillegg.
 • Totalt antall timer i heldags fotografering er normalt ca 12 timer. Det dere setter av tid til på dagtid får dere med ekstra uten pristillegg.
 • Fotografering av hele vielsen.
 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs on location. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • Mottagelse, gruppebilder, middag med taler, dans og kakeskjæring.
 • Fotografering hele bryllupsdagen frem til midnatt. Dette er pakken som dekker hele bryllupsdagen.
 • Visningsalbum på hjemmesiden: Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • 1 stk forstørrelse levert i stort 40×50 cm format på kvalitets fotopapir medfølger i pakken. Verdi kr: 1750,-

Omfattende innhold i fotopakke

Heldags fotografering inkluderer forberedelser, bilder av bruden og forlovere, bilder av brudgom med forlovere, ankomst ved kirken, vielsen, gratulasjoner utenfor kirken, de viktige bryllupsbildene på avtalte steder etter vielsen, mottagelsen på feststedet og bilder fra middag, taler, brudevals og fest. Og får jeg lov så kidnapper jeg gjerne brudeparet i løpet av kvelden for å få tatt noen ekstra bilder i solnedgang eller skumring.

Kort sagt, dette er pakken som gir deg bilder fra hele den store dagen!
15 % Rabatt alle fredager + vintersesong 1. November – 30. April

Bryllupsbilder ukedag

Dette er ett flott alternativ til bildene tatt i helgene. Her kan dere booke fotografering av bryllupsbildene mandag – torsdag. Om bryllupsdagen er en tidligere helg spiller ingen rolle. Ta på finstasen, og få tatt de flotte bryllupsbildene profesjonelt! Dette alternativet er også supert for de som gifter seg på tinghuset i ukedagene!

 • De flotte bryllupsbildene tatt utendørs på avtalte steder. Vi setter gjerne opp 3-4 forskjellige lokasjoner for variasjon på bildene.
 • De digitale filene levert i full oppløsning uten pristillegg.
  Redigering og etterbehandling av bildene.
 • I tillegg til bryllupsfotografering vil dere få opprettet ett eget visningsalbum på hjemmesiden.
 • Dette albumet kan dere bruke for gjennomgang av bilder, deling med venner og familie, og nedlasting av bilder.
 • Bryllupsfotografering blir tatt på samme måte som i de mer omfattende pakkene. Dere får profesjonell fotografering, lyssetting og etterbehandling likt de andre pakkene til langt lavere pris!

Prisgunstig alternativ til fotografering i helg

Dette alternativet er også supert for de som gifter seg på tinghuset i ukedagene! Vet dere dato for bryllupet lønner deg seg å være tidlig ute. Det settes av opptil 2 timer med med fotografering av de viktige bryllupsbildene på avtalte steder. Pga lavere pakkepris kan det være noen restriksjoner på reisevei (innenfor Oslo – Drammen – Kongsberg – Tønsberg ingen tillegg).

Du finner flere alternativer på hjemmeside jornbeheim.no

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.