SPM-foto, Sabina Malanowska

Jeg heter Sabina og driver SPM-foto. Jeg har mastergrad i foto fra Polsk National Filmskole i Lodz. Jeg har alltid hatt veldig stor interesse for fotografering. Jeg syns det er den perfekte måte å uttrykke meg selv og verden rundt meg på, og i tillegg er det en utrolig flott måte å dokumentere fantastiske opplevelser og øyeblikk, samt skape gode minner som man kan se tilbake på.
Det at jeg er en allsidig fotograf, mener jeg er veldig positivt, spesielt i de forskjellige settinger. Det er viktig å tenke at hvert bilde er unikt og skal formidle en historie, et budskap eller følelse. De skal formidle og påvirke mennesker både dagen etter, og mest sannsynlig flere år og kanskje tiår etter at de er skapt. Gjennom filmskolen så lærte jeg mye om hvordan jeg kunne forbedre meg som fotograf, og jeg fikk bevege meg inn i forskjellige områder som var nye for meg som blant annet reportasje og reklame og portrett.

Bryllupsfotografering
Jeg er åpen for flere forskjellige måter å gjennomføre bryllupsfotografering på, og jeg mener det er opp til brudeparet selv å velge om de vil ha spontane bilder eller poseringsbilder. Det er de som velger å kun fotografere der hvor selve bryllupet og festen finner sted, men det er også mulig å få flotte motiver ute i naturen.
Dersom du planlegger bryllup, er du antageligvis inn i en av dine store drømmer. Dere har sannsynlig kjent hverandre i lang tid og allerede levd sammen en stund, men denne dagen vil bli uforglemmelig både for dere og familien. Jeg vil gjerne bidra med mine fotografiske evner, og skape de utroligste minner som dere kan se tilbake på. Jeg kan tilby meg å følge både brudepar, familie og venner hele dagen, og sørger dermed for å dokumentere alle magiske øyeblikk.

Fotogalleri:
Viktig informasjon:

Telefonnummer: 40563566
E-postadresse: Send epost
Facebook: Klikk her
Webside: Klikk her
Tar oppdrag i: Hele Norge

Forslag til gjennomføring

Jeg vil gjerne anbefale planleggingsmøte før bryllupet eller at dere i det minste fyller ut et skjema jeg sender forkant. Men aller helst vil jeg gjerne ha et møte med dere før bryllupet. I alle pakker du får bilder i full størrelse i jpg, ferdig redigert og uten vannmerke til egen bruk . Fotografen plukker ut de beste bildene.

Full pakke:
 • Fotografering hele dagen fra forberedelser, vielse og til siste dans (max 10 timer)
 • 300-400 bilder
 • Pris: 20.000,-
Halvdags bryllupsfotografering
 • 5 timer
 • Du velger selv hvilke elementer av bryllupet jeg fotograferer.
 • 200-300 biler
 • Pris: 10.000,-
Vielse+ reporatsje:
 • 3 timer
 • 100-200 bilder
 • Pris: 7.000,-
Fotosession og familiebilder
 • 3 timer
 • 100-200 bilder
 • Pris: 10.000,-
Diverse info
 • Brukes bildene på sosiale medier så mer med ‘Fotograf: SPM Foto – Sabina Malanowska
 • Kjøretillegg fra 500 kr over 30 km fra Ringerike kommune
 • Retusjering utover normal redigering – 80 kr pr bildet
 • Du kan kjøpe alle de digitale filene ferdig justerte. Pris på forespørsel.

Tilbake

This entry was posted in Siste nytt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.