Bryllupsfotografer.no

Tar du bilder i bryllup? Ikke gå glipp av flere oppdrag. Registrer deg hos bryllupsfotografer.no nå! Fra kun 229, – kroner eks. moms i måneden får du din egen profil hos og er da lett tilgjengelig for brudepar som leter etter fotograf til bryllupet. Du betaler litt for profileringen, men beholder alltid hele honoraret for bryllupsfotograferingen selv.

KONSEPTET:

På bryllupsfotografer.no finner du en oversikt over fotografer som kan bilder i bryllup. Vi ønsker å tilby et variert spekter til våre kunder og Bryllupsfotografer.no er en av landets ledende aktører når det gjelder oversikten over fotografer til bryllup.

STATISTIKK:

Bryllupsfotografer.no har i underkant av 15000 besøk hvert år. Ca 80 % av disse finner siden via relevante søkeord på google. Googlesøk er vår styrke og dere vil se hvis dere tester på å søke etter fotograf til bryllup eller bryllupsfotograf at vi naturlig kommer høyt opp. Vi får dermed relevant trafikk som igjen skaper jobber for våre fotografer.

PRISER:

Bryllupsfotografer.no er en betalingstjeneste for fotografene som er registrert, men gratis for brudepar å bruke. Se prisene for de ulike profileringspakkene her

SPØRSMÅL:

Ta kontakt med Lars-Peder Nagel på lpn@bryllupsartister.no eller 95751800

SLIK REGISTRER DU DEG:

Fyll ut og send inn skjemaet under for å registrere deg som fotograf på bryllupsfotografer.no. Det er fint om du fyller ut skjemaet så fullstendig som mulig. Når vi har mottatt din bestilling vil vi kontakte deg så fort vi har anledning for å fullføre oppføringen. Vi vil da be om ytterligere opplysninger og eksempelbilder slik at din/deres profil til slutt inneholder ca. samme informasjon som beskrevet i vår eksempelprofil som du kan se her.[contact-form 1 “Registrering”]


Comments are closed.